Decdias matlagningsskola del 1
Hahaha, tack för tipset.:D
Otroligt att det finns de som inte vet hur man vispar grädde. Lilla Mu 3 år kan det.
Godmorgon!
Jag som har undrat så. I alla dessa är. Äntligen vet jag :D
Måste formen vara gul eller bra eller vågar jag prova med en grön?
Now we are talking!
Glad att du finns här som kan reda ut en del frågetecken :)
haha...det blogginlägget gjorde verkligen min morgon (det amerikanska alltså), är liksom oförståligt
Jag blev ganska glad när jag läste DITT inlägg också!!
Vilken bra beskrivning. Bilder och allt. Sådana recept gillar jag :)
Sv; Din pappas kusins barn och dina barn blir tremänningar. Det är invecklat det här med släktskap :)
Tänk att man ska behöva in här - hos dej - för att få veta hemligheten bakom dom där iskuberna!!
Som jag letat i Bonneris stora familjekokbok, 7 sorters kakor och gud vet allt!
Tänkjoo!
Sv: Jajaja, jag fattar. Det lät så invecklat bara.
Men vi har det ju precis likadant hemma hos oss!
Vissa veckor går vi om varandra helt. Kenth jobbar ju oxå natt, och börjar dessutom på eftermiddagen – innan jag slutat jobba. Och kommer hem förmiddagen därpå – när jag redan är på jobb. osv osv
Sv: Jag igen. Och nä, det här är ingen spamning, det är jag för gammal för... ;o)
Ville bara säga att jag är säker på att vår gemensamma vän känner att du tänker på henne. Hon läser alla dom där inläggen och kommentarerna. När hon orkar.
Det kommer att ge henne lite styrka. Att orka. Att känna att hon inte är alldeles ensam i det här. Även om vi andra runtomkring inte kan göra mycket, så finns vi i alla fall där. När som helst.
Kram på dej!
Ajdå. Alldeles för komplicerat för mig. Ska be Anders kolla det här receptet när han vaknar.
Gomorron!
Aha, ÄR det så man gör;))
Haha, ungefär som inlägget som jag länkade till häromdagen... om hur man gör hemmagjord vispad grädde. Ett helt seriöst inlägg i en amerikansk matblogg!!
Bra tips, det ska jag föra vidare till sonen och han sambo inför bröllopsfesten,hur dom lätt kan fixa egna klirrande isbitar,hehe.....
Dom där i plastpåsen gillar jag skarpt..
Kramiz♥
Grattis förresten till eran bröllpsdag som ni hade♥
Vilken tur att jag har ismaskin, jag som inte är så bra på matlagning!! (jag vet att du redan påpekat det, men jag behöver smälta informationen)
Vilken tur! Jag har undrat så länge hur man gör ;D
Jag är så glad att du finns så man får lära sig såhär komplicerade saker, jag låter alltid sambon fixa isen annars ;)
Tycker det är otroligt hur folk inte kan vispa grädde, hade en kille i klassen dom aldrig skalat en räka och trodde att torrt vitt vin var pulver, vi gick i 3an på gymnasiet restaurangskola ska tilläggas...
Åh, sånt har även jag lagat. Det blev gott!