Bokmärkestävling

Här kommer mitt bidrag till Stämpelgårdens bokmärkestävling, var dock inte i topp tre.

PPs utmaning (vilken av dem?) ;)

Hrm, börjar snurra till det nu och har glömt bort vilken i ordningen det är... Kanske sjätte omgången?
Detta var ett kit som man köpte. Gjorde man det skulle man ha minst två mönstrade papper från kittet med (inga anda mönstrade), äppelpappret, chipboard och minst två dekorationer. Temat var två.
Är inte nöjd med detta... Men vad gör man när inspirationen står still?
Har inte scrappat mycket de senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen i bloggen.

Femte PP utmaningen

Förra veckan var temat "rock". Man skulle ha minst 51% svart, nitar/nålar och stygn. Bonus om man hade tyg med samt inspirerades av Nirvana.
Använde helt vanlig cardstock som jag tryckte akrylmålad bubbelplast på, stämplade grattis i silver. På "bubblorna" sydde jag med sicksacksöm lite överallt, nån pärla och genomskinliga glaspärlor... Och glitter. Några silverstjärnor och en silverblomma. Från blomman hänger där band, det är bitar av en sönderklippt festkjol. Denna hade jag sparat som minne av "de glada dagarna", svart i fejkläder.... och minimini. Tsss, lika bra att jag klippte i den så att jag inte lockades till att dra på mig den. :) Trådarna är fästa på framsidan med en säkerhetsNÅL.Gjorde faktiskt inget kort till bonustumaningen, hade ingen motivation just då!

Bidrag till skissutmaning

Nettantrollet har just nu en skissutmaning och jag tog mig i kragen och skickade in ett bidrag. Är såå dålig på att skicka in till utmaningar ibland.
Här är mitt bidrag:Någon mer än jag som avskyr det  molniga vädret som gör det nästan omöjligt att få till en bra bild?

Ett julkort, många bilder.

Var och handlade lite nya stämplar igår, bla några från Inkido. *mig gilla*
Köpte också lite speciella förgjorda kort, blir lite annorlunda look på korten då.

Blev himla nöjd med kortet! Samma papper som till PPs fjärde utmaning (fast jag har vänt ramen så det är en ljusare beige färg). Ramen, lappen med texten och blommorna är spreyade med glimmer mist. De två första är chalkade rätt rejält med. Sen har jag embossat texten och bradsen i blommorna (hade inga guldiga brads).

Hela kortet:
Årets nästan-första julkort.

Närbild på insidan:


Närbild på ena blomman (där man verkligen ser glimmer misten):


Har även skickat in bidrag till en tävling där man skulle göra ett bokmärke, men det väntar jag med att visa ett tag. :)
Sen gick jag och vann en kommentarstävling hos Nettantrollet! Jippie! Ett litet paket ska skickas hem till mig!

Fjärde PP utmaningen

Jag är inte död! :)

Här är mitt bidrag till PPs fjärde utmaning. Kraven var rött och rosa, blommor, glitter samt ingen cardstock. Bonusprodukt var tejp (synlig).
Är inte speciellt nöjd... Skulle givetvis klistra in en stäpel för att få lite extra poäng, men jag tycker inte att den passar in.
Valde att inspireras av "Stad i ljus", ett kort till en vän som flyttat.

Stad i ljus

Idolutmaning vecka 3

Denna vecka fick man bonus om man altrade något. Jag tog en sådan cd-pelare som man får när man köper bigpack med cd-skivor. Sen skulle man inspireras av en Abba-låt och jag valde "Thank you for the music". :)

cd-pelare

RSS 2.0