Förbak

I maj ska Batman vara med och fixa en festmåltid
åt en Batfaster som fyller 80-år.
Förberedelserna är redan igång...
 
Han har bakat bröd som ska vara lite som förtugg
(kan inte det fina namnet på det) i väntan på maten.
Än så länge har han gjort två sorters söta småttingar:
Briochedeg med rödlöksmarmelad, parmesanost och vallmofrön.
Grova minibullar med bla helt vanlig filmjölk och anisfrön.
 
Har ni något recept på bullar/bröd som skulle kunna passa in?
Kommentarer
Postat av: Moi

Känner direkt att jag inte har något som platsar
i den divisionen....
Idén är ju jättebra!

Svar: Äsch, nu ska du inte vara sån! (man kan kanske baka bröd av majsplättar...) ;) ;)
Decdia

2014-03-19 @ 05:11:50
Postat av: Znogge

Tyvärr inte. Jag brukar använda mig av sådana där små hårda små runda vad det nu heter och lägga olika godsaker på dem. Allt från kronärtskockskräm till gåslever...

God morgon!

Svar: Vad är det för små runda?
Decdia

2014-03-19 @ 06:39:18
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Villa Freja

Nej. Men jag smakar gärna :)

Svar: Hihi, smart drag!
Decdia

2014-03-19 @ 09:08:53
URL: http://villa-freja.se
Postat av: Ama de casa

Frågar du mig om ritningar på bröd? Hahaha!
:-)

Gomorron!

Svar: Du (läs Anders) har ju bakat en del den senaste tiden.
Decdia

2014-03-19 @ 09:46:41
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Veiken

Min mamma hade alltid lite tilltugg före middagen när hon hade gäster. Vad i herrans namn kallade hon det??? Jösses, minnet är bra men kort!

Svar: Oh, klura på det. Jag tar tacksamt emot alla tips!
Decdia

2014-03-19 @ 11:48:32
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Ami

Nej, jag har inget som platsar där....Mitt bröd blir ALDRIG bra. Jo, en period bakade jag något som heter Babs och de var supergoda. Men det var tyvärr mycket smör i dem....Var väl därför de var så goda :)

Svar: Babs, det lät spännande! Smör är inget problem.
Decdia

2014-03-19 @ 12:17:11
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Anette

Så gott....brödpinnar med insnurrad ost är super gott som tilltugg....

Svar: Gottigott!
Decdia

2014-03-19 @ 12:22:56
URL: http://anettan.blogspot.se
Postat av: Jessica Högberg

Parmesankex... bara riv en hög parmesan på bakplåtspapper och grädda (var försiktig, bränns fort) sen kan man ju lägga på cremefraishe och en räka om man vill, men gott som det är!
Tror inte mannen vill ha det stället, finns inget kök;)

Svar: Åh, tack för idén! :)
Decdia

2014-03-19 @ 13:00:24
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Hörni!

Herregud vad duktig han är!

Svar: Tackar! :)
Decdia

2014-03-19 @ 13:44:28
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: moi

Vill du ha receptet på majsplättar?

Svar: En vacker dag måste jag testa dem. :)
Decdia

2014-03-19 @ 14:41:58
URL: http://www.moiochjag.blogg.se
Postat av: Angela

Ser gott ut =)

Svar: Det var gott med!
Decdia

2014-03-19 @ 23:31:22
URL: http://angelasand.blogg.se
Postat av: Ruth i Virginia

Fint ord för sånt man äter innan man äter:

"hors d´oeuvres"

Uttala det på eget sätt och på egen risk!

Svar: Jag är mest imponerad över att du kunde stava det, haha! Franska är inte lätt. :)
Decdia

2014-03-21 @ 03:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0