Förbak
Känner direkt att jag inte har något som platsar
i den divisionen....
Idén är ju jättebra!
Tyvärr inte. Jag brukar använda mig av sådana där små hårda små runda vad det nu heter och lägga olika godsaker på dem. Allt från kronärtskockskräm till gåslever...
God morgon!
Nej. Men jag smakar gärna :)
Frågar du mig om ritningar på bröd? Hahaha!
:-)
Gomorron!
Min mamma hade alltid lite tilltugg före middagen när hon hade gäster. Vad i herrans namn kallade hon det??? Jösses, minnet är bra men kort!
Nej, jag har inget som platsar där....Mitt bröd blir ALDRIG bra. Jo, en period bakade jag något som heter Babs och de var supergoda. Men det var tyvärr mycket smör i dem....Var väl därför de var så goda :)
Så gott....brödpinnar med insnurrad ost är super gott som tilltugg....
Parmesankex... bara riv en hög parmesan på bakplåtspapper och grädda (var försiktig, bränns fort) sen kan man ju lägga på cremefraishe och en räka om man vill, men gott som det är!
Tror inte mannen vill ha det stället, finns inget kök;)
Herregud vad duktig han är!
Vill du ha receptet på majsplättar?
Ser gott ut =)
Fint ord för sånt man äter innan man äter:
"hors d´oeuvres"
Uttala det på eget sätt och på egen risk!