Beta för betor
Låter smaskigt! :)
God morgon! ALLT (nästan) hemodlat är smaskigt. Och den dagen ni har kalops blir du också sugen på att öppna en burk!!
Kan tänka mig att dom där betorna är extra goda. Det brukar vara så med hemkört. Jag menar hemgjort. Hemodlat!
Godmorning Princess!
Rödbetor är FARLIGA!!! Det blir riktigt elaka fläckar av dom... Men gott! Ernst gjorde ju en rödbetstzatzi som såg jätteläcker ut, men jag håller mig till dom fläckfria gurkorna jag. Ungefär som Gun ;-)
Glömde:
Gomorron!
Och nu har jag gjort två onödiga tangenttryckningar igen, ny rad.. Hoppas bara att kojäveln håller sig borta...
Ditt alternativ är det rätta fast getost hade det inte blivit. Finns andra alternativ...
Jisses, vad du frestas såhär på morronkvisten! Röbeta, ost, honung...mmm!!! =)
Fin-fina bilder från Englandsturen förresten!
sv: Jag älskar rödbetor! Smaken, alltså. Det som är dumt är fläckarna...
Man behöver inte ens vara i närheten för att dom ska sprida sig, fläckarna. Om du minns...
http://amacasa.wordpress.com/2010/05/27/ett-riktigt-blodbad/
:-)
Göttans förutom den där rosmarinen. Märkligt nog har jag himla svårt för just rosmarin men å andra sidan gissar jag att jag inte är bjuden på den här omgången. SUCK!
Göttans förutom den där rosmarinen. Märkligt nog har jag himla svårt för just rosmarin men å andra sidan gissar jag att jag inte är bjuden på den här omgången. SUCK!
Göttans förutom den där rosmarinen. Märkligt nog har jag himla svårt för just rosmarin men å andra sidan gissar jag att jag inte är bjuden på den här omgången. SUCK!
Åh vad gott! Tror jag. Har aldrig ätit rödbetor annat än inlagda.
Godmorgon!
Ama: Vad säger Anders om att du håller dig till gurkor för att det inte blir fläckar? (Stackarn..;))
Gun: Jag har lärt mig av gurkexperten. Anders gillar inte att jag bloggar... ;-)
sv: Jo den hade frusit sönder i kylen, rödbetsburken. Sen går det inte att stänga av dom separat (tyvärr) så frostar man av den ena hänger den andra med av bara farten.
Sv: Hahaha! Vet inte vad jag ska säga.:D Jag ska vara snäll och inte översätta dina omskrivningar den här gången. ;D
Ama: Du får be om ursäkt från mig. ;D
Det är tisdag idag, och jag har försökt gå in på http://moihbg.blogg.se/ hela dagen, men det kommer inte ens en kojävel. Säger bara att "Sidan kan inte visas". Du måste nog hjälpa Moi så hon kommer igång.
Så gott. Du får det att vattnas i munnen trots att jag precis har ätit :)
Sv: Min blogg är bara känd för gurkor, sen kan inte jag hjälpa att folk med snuskig fantasi misstolkar allt jag skriver om de små gurkorna. ;D
Jag tackar också, för att du kör med omskrivningar under ett inlägg som är tillägnat min son. ;D
Rödbetor är jordens guld. Koka, skala (med gummihandskar pga rödfärg) ät, när dom fortfarande är varma. Lite smör och salt om så önskas, men dom är underbara alldeles au naturel!!!
Ser gott och fint ut! Hemma har vi rättika i år, förra året rädisor. De blir väldigt skarpa i smaken så kanske jag ska testa betor nästa år..
Fin blogg du har!
Ser gott och fint ut! Hemma har vi rättika i år, förra året rädisor. De blir väldigt skarpa i smaken så kanske jag ska testa betor nästa år..
Fin blogg du har!
Låter gott! =)