Överraskningsmiddag
Vi är jätte dåliga på att märka upp vad det är vi stoppar i frysen.
"Äsch, en liten påse kotlett är ju inte svårt att minnas",
tänker vi och glömmer bort att vi har en 151 påsar kött i frysen redan.
Att saker sen är omöjliga att känna igen frysta gör inte det hela lättare.
Idag har vi käkat fläskköttsurprise, mer än så kunde vi inte identifiera det.
Till detta hade vi Hillevis urgoda whiskeysås, smaskens!
Kila in till Hillevi och kika runt bland alla hennes goda recept och ursköna humor!

Ser ut att det blev tummen upp för den maten :)
Kram!
Men ni är säkra på att det var fläskkött i alla fall??
sv: nää samhällskunskap var fel......=)
Haha! Så där gör jag med, fryser in och sen undrar jag vad DET är.
Sv: Ja, det är väldigt vad du är på hugget i dag. ;) // Gud VILL att vi skall synda, annars hade det gjort ont - det är jag säker på! (Så dum kan han ju inte vara!) // Det hade varit ÄNNU trevligare om du hade varit med!
Nämen hönan! Du är ju bara föör god! Nu rodnar jag ju igen... Hillevi hjärta Diana!
Sv. Nja, snarare en travesti på "Ormens väg på hälleberget"... ;-)
Sv. Hehe, jag tog en av de knäppare flaskorna i barskåpet, valde mellan den och den bulgariska plommonrakian... :-) Här finns ju bara Moderskeppet och Nevnarien, otroliga men jag tror inte de vill bloggträffa mig, inte ens med ouzo... Fast kanske utan..?
Du har fått en award hos mig! :)
:)
Va spännande med fläskköttsurprise, lät ju exotiskt!
Sv. Nej, det är inte det, ingen anis i bulgarisk rakia, det är helt enkelt bulgarsikt hembränt... Luktar pecka och smakar bäver...Lugn gumman, lugn! Jag har inte hunnit dit ännu... Men du har rätt (fast jag tänker inte säga namnet, en "så´n där grej")... ;-D
Så gör vi också, men däremot är vi duktiga på att äta upp det vi har innan det blir fullproppat i frysen. Den där såsen har jag kollat på förut tror jag, verkar väldigt god. Hillevi är en riktig sköning! Jag gillar henne.:)
Ha, ha...gör samma här. "Förr" var jag bättre på att märka upp burkarna. Tänker varenda gång "Jag borde bli bättre på att märka upp burkarna, det underlättar ju så enormt."
Sen händer det inte förstårs...och sen står man där med "Operation rensning/uppätning av okända matlådor"
Sv: Du kan läsa svaret hos mig nu. :)
Spännande att tina upp något och inte veta vad man får till middag. Som att bli bortbjuden på middag fast hemma.
Helt plötsligt kom jag att tänka på min svärmor...
Ja det måste ju finns någon måtta på det nyttiga!
Sv. Ja, för 17, gör det! Det är bara första glaset som är vedervärdigt, sedan vänjer man sig... ;-)
Det där är nog vanligt att bara köpa och ladda upp i frysen. Man borde nog rota lite längre bak och se vad som finns. Gör man så? Icke...
Ibland blir man lite rebellisk,och vill göra galna saker som får folka att undra,hmm....
Kram Mita!
Haha, så gör vi oxå, bara slänger in det, sen har man ingen aning om vad det är!!Det lät gott i alla fall=D
Hahahah min moster i tyskland har TEXT på varje påse i kylen. jag fann de irriterande men nu när du säger köttsurprise så tycker jag att hon gör bra i att skriva :D
Sv: din stäng kommer komma, när klippte du bort dem?
Föredrar också ris på restuarang.
jag är jättedålig på att STOPPA IN något i frysen ;)
tack snälla, för stödet i tävlingen!