Fail

Jag skulle ha parisare till middag häromdagen och till det behöver man ju stekta ägg.
Då jag fått finfina steka-ägg-i-form grejer i adventspresent
så tänkte jag att nu var ett ypperligt läge att inviga dem.
Hrm... vi har ett visst läckage...
Men men, vitan får sätta sig lite till och så tar jag bort formarna innan vändning.
Man bör ju se en fin cirkel och stjärna trots att det rann "lite" utanför.
Hrm.... eh... Tja, äggröra är ju gott det med.
 
Detta fick mig att tänka på Printerest, vet ni vad det är?
Om inte så är det en sida (eller app) som är fylld med inspiration. 
Där superkreativa personer lägger upp lull-lulliga bilder på sina mästerverk. 
Och det kan handla om vad som helst: bakning, håruppsättningar, inredning.
Well, Printerest har gett upphov till andra sidor med... Printerest fails.
Där superokreativa personer lägger upp sina olull-lulliga bilder på sina omästerverk.
 
 
Kommentarer
Postat av: Znogge

Många stekpannor har en tendens till att bli lite välvda om man diskar dem när de är för varma. Skulle kunna bero på det. Synd för vi äter med ögonen också ;-)

God morgon!

Svar: Som tur vad var maten bara till mig!
Decdia

2015-01-19 @ 06:16:34
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮

Billiga ägg har jag märkt kan vara väldigt svårstekta. Om det inte är din panna.

Vad fina dina äggformar är. Hoppas du lyckas med äggen.

Svar: Jag tror det är pannan, den har sett bättre dagar....
Decdia

2015-01-19 @ 07:19:38
URL: http://kodexet.blogspot.com
Postat av: anette

Haha men det är tanken som räknas.....

Svar: Men så har man en vision...
Decdia

2015-01-19 @ 08:20:40
URL: http://anettan.blogspot.se
Postat av: Jessica Högberg

Ha ha, tur att äggröra är gott...

Svar: Verkligen!
Decdia

2015-01-19 @ 08:39:55
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: åsa i åsele

Trist när det inte blev som Du tänkt, för även om ägg smakar ägg i vilken form de än är så hade det ju varit snyggt med stjärn-ägg :)
Jag undrar om det skulle fungera med sånna där pepparkaksfigurer... ska nog testa :)

Svar: Akta bara så att du inte förstör teflonet!
Decdia

2015-01-19 @ 08:42:39
URL: http://naltanorrland.blogspot.se
Postat av: Ama de casa

Jag skulle vilja klassa det där som dubbel-fel, eller möjligen trippel eftersom det är två ägg.
På en Parisare har man INTE ägg! På denna kulinariska korvhamburgare ska det vara gurkmajonnäs, rå lök, stark senap och vanlig ketchup.
Så nu vet du det! :-)

Gomorron!

Svar: Det är du som har fel! Parisare har man ägg på. Och falukorv. Ost. Rå lök. Ketchup. Hamburgerdressing. Och sallad.
Decdia

2015-01-19 @ 09:13:32
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Haha underbart inlägg! Å bilden från Pinterest sa ju allt, de där känner man igen hahah

Svar: Alla verkar så pyssliga där!
Decdia

2015-01-19 @ 09:33:39
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Susan

Ha haa...jag har sett den sidan. Den är superkul.

Svar: Visst är den! Men jag tycker synd om de som failar. :)
Decdia

2015-01-19 @ 09:41:21
URL: http://blomtoken.blogg.se
Postat av: Ami

Visst blir man besviken när man ser framför sig hur fint det skulle bli :( Men äggröra är också gott :)

Svar: Visst är det, men det såg så himla lätt ut med formen...
Decdia

2015-01-19 @ 09:58:45
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com
Postat av: moi

Men lilla vän, kan du inte ens steka stjärnägg ?
:D

Svar: Sorry....
Decdia

2015-01-19 @ 12:18:37
Postat av: Camilla

Attans! Maybe next time?! :) Kul få en fin form på äggen när det funkar, sånt känns ju ganska festligt!

Svar: Jag får limma fast formen i stekpannan. :)
Decdia

2015-01-19 @ 14:04:54
URL: http://radhuslivet.blogg.se
Postat av: Småländskan

Jag tycker det är upp till betraktaren vad den ser. Själv gillar jag mer det abstrakta...

Svar: Fast när man ska få plats med det på en macka blir det lite tufft...
Decdia

2015-01-19 @ 18:48:31
Postat av: Villa Freja

När man får till det riktigt, riktigt bra... synd det händer så sällan bara ;)

Svar: Jag fick ett blogginlägg av det i alla fall.
Decdia

2015-01-19 @ 19:31:08
URL: http://villa-freja.se
Postat av: marie

Kanske funkar bättre med pepparkaks hjärt formar.??

Jag njuter av semester. Hoppas bara på lite varmare. Idag har det varit kallt.men då får man göra saker man behöver, som frissan.

Svar: Jag är bara rädd att de skadar teflonet.
Decdia

2015-01-19 @ 22:56:47
URL: http://minatankarochord.wordpress.com
Postat av: Veiken

Hoppsan, det ser lite konstigt ut, men smaken är ju lika god för det. Vi kallade alltid Franska Våfflor för parisare. Kanske lite götebosskt! Undrar om man fortfarande kan köpa den sortens parisare! :)

Svar: Alla har sina recept och sina namn. :)
Decdia

2015-01-20 @ 01:35:51
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0