Rubbad kyckling
Haha, nu tänkte jag att det här har jag läst!
Fast då kom jag på att du berättade om det här på bloggträffen i fredags :)
Jag är ingen fan av öl men så här... jo det lät intressant! ;)
Kram och god morgon! Sov länge nu så du är pigg i natt...
Hälla ut lite öl!? Är du inte klok!?
Man häller inte ut öl. Man dricker upp det lilla ölet som ska bort ;)
Kram!
Alltså förlåt en dumbom men vad är en "dryrubbad kyckling"? Jag vet vad grillad, stekt, kokt och delad kyckling är men....
Ölpenetrerad kyckling låter som en god middag, men 55 minuter för en middag är i överkant för mig ;)
Hahaha! Där fick han så han teg, brorsan! :D
Tänkte precis som både Carina och Camilla, att "det här har jag läst innan", men kom oxå på att du berättade det i fredags. :) Och så måste jag hålla med Camilla - HÄLLA ut öl?! Men, det är ju alkoholmissbruk! :)
Moí: En sån kyckling är nog faktiskt lite knäpp. Torr humor dessutom! ;)
Kram och godmorgon! ♥
Det där har vi funderat på att pröva ett tag. Ser lite obsent ut dock! Liza
Vi testade det för inte så länge sen - jättegott. Men vi pillade också ner annat i ölburken så som kryddor, vitlök och... olja tror jag.
Sv: Det spelar ingen roll. Det är alkohol i den ;)
Hahaha, hälla ut, är du galen?
Verkar jättegott i alal fall, måste vara perfekt att dricka öl till.
Godmorgon! :)
Haha! Jag tycker det verkar vara NI som är rubbade som gör så med ölen... :-)
Gomorron!
Jag ser att alla tycker det är galet att hälla ut ölen. Och visst är det heeelt galet... det skulle vara kul och se gubbens min om han kommer ut och ser att jag satt en "naken" kyckling på ölburken,haha...hans ölburk med "go ölet"..
Kramar♥
Det där åt jag för första gången förra helgen när jag var på besök i Rydebäck!!! Är det nån specialitet som ni "helsingborgare-med-omnejd" har uppfunnit? Det var ju supergott!!! Det ska testas nästa vecka när familjens grillmästare går på semester :)
Jag såg oxå det receptet i nå´n tidning...nog mest för att det såg så...vulgärt ut! ;)