Kortfattat

Vad får man med ett gäng tomater,
en massa timmar i ugnen och lite kryddor?
Jo, en smakexplosion på burk!
Gaaaaah gah vad gott det är!
Bara ett litet severingsförslag om ni står där med en hel drös
hemmaodlade tomater... eller som jag såg att de var superbilliga i affären.
Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Vad pysslig du är! Men paprikan då. Paprikan! Vad ska du göra med den?
:-)

2012-09-11 @ 17:02:17
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Jättefin blev burken också :-)

2012-09-11 @ 17:02:41
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

La du märke till att jag blev först igen?

2012-09-11 @ 17:02:58
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: moi

Och efter ettan kommer fyran, MOI!

Svar: Fyra är inte illa... lite beroende på hur stort startfältet är då. ;)
Decdia

2012-09-11 @ 17:05:47
Postat av: moi

Fresterska där! Det där verkar ju supersmarrigt. Hur använder du det? Som tillbehör, i sallad, som "snacks" eller som gåva?

Svar: Det är ju typ som soltorkade tomater, fast på skånskt vis (alltså solbrist). Tanken var att de skulle vara till dig med, men de krympte så mycket i ugnen... Är du intresserad kör jag en ny omgång, inga problem!
Decdia

2012-09-11 @ 17:06:58
Postat av: ♥ Carina ♥

Åh det lät jättegott! Används till? Håller hur länge? Hur många timmar i ugnen? Recept?
Va? Tycker du att jag är frågvis? Nu fattar jag inte alls vad du menar?
Vilken fin etikett! Se där! Ingen fråga utan ett påstående! ;)
Kram kram

2012-09-11 @ 17:12:27
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Znogge

Mmmm... Så gott! Vad är det för lag?

2012-09-11 @ 17:30:46
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Kadri

Det där såg gott ut. Passar ju både fisk o kött.

sv: Ju det vet jag. Vi köpte bara allt tillbehör som inte kom med akvariet som sanden, växterna o termometern. Inte visste jag att lite sand kunde kosta en halv förmögenhet.

2012-09-11 @ 17:35:41
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se
Postat av: Camilla

Mums!
Men du...du har ju min adress!! ;)
(Hur ska jag kunna tacka dig... Tusen tusen tusen tack för det jag fick på posten idag. Fatta vad glad jag blev. Om du läser min blogg i morgon får du kanske läsa om det ;). Ja...jag måste väl locka dig med nåt ;)
Än en gång...tusen tack!
Eller ska jag tacka Moi ;) Jag tacka er båda!)
Kram!

2012-09-11 @ 17:39:26
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Det såg mumsigt ut!!!! Hade gärna sett ett recept typ värme i ugn och hur länge osv... :)

2012-09-11 @ 17:57:50
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: moi

Kan man kanske få en liten mumsbit så man vet hur det smakar innan du har allt jobb (om jag, mot förmodan inte skulle gilla det)??? Snälla !!!

Svar: Visst, burken står här hemma och väntar. ;)
Decdia

2012-09-11 @ 18:34:15
Postat av: Susanne P

Jaha ja...kanske något för den "svarta marknaden i norr"? ;)
Men den kanske bara är för vissa, utvalda!!!?? ;)
Kram

2012-09-11 @ 20:53:43
URL: http://www.susannep.blogspot.com
Postat av: Therese

Åh så gott det ser ut!

2012-09-11 @ 20:53:48
URL: http://tess74.blogspot.se/
Postat av: Hörni!

Oj vad gott, men vad ligger de i? Olja? Jag vill göra så med mina tomater ju, om de nu hinner mogna. :)

2012-09-11 @ 21:07:23
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Men men asså... recept?

2012-09-11 @ 21:32:40
URL: http://www.bloggfamiljen.se/fnulan
Postat av: Eleonore

Mums, detta måste jag prova! Så det på en annan blogg också och blev så sugen :D

2012-09-11 @ 21:54:39
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: Mita

Undrar om det kan funka med mina gröna tomater?? Super gott verkar det i alla fall..
Kramiz**

2012-09-11 @ 22:07:12
URL: http://mitasguldkorn.blogspot.com
Postat av: Hörni!

Sv: Jaha, vad bra, men jag behöver hela receptet. Hur varm ugn, hur mycket vitlök, hur lång tid i ugnen.. osv. :D

2012-09-11 @ 22:47:44
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Susanne P

Sv. Ja men det var ju Stockrosfrön. Nu snackar jag tyngre...inlagda tomater. ;) ;)
Kram

2012-09-11 @ 22:52:25
URL: http://Www.susannep.blogspot.com
Postat av: krulli

Ligger de I olja?

2012-09-12 @ 01:41:33
URL: http://kruli.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0