Kortfattat
Vad pysslig du är! Men paprikan då. Paprikan! Vad ska du göra med den?
:-)
Jättefin blev burken också :-)
La du märke till att jag blev först igen?
Och efter ettan kommer fyran, MOI!
Fresterska där! Det där verkar ju supersmarrigt. Hur använder du det? Som tillbehör, i sallad, som "snacks" eller som gåva?
Åh det lät jättegott! Används till? Håller hur länge? Hur många timmar i ugnen? Recept?
Va? Tycker du att jag är frågvis? Nu fattar jag inte alls vad du menar?
Vilken fin etikett! Se där! Ingen fråga utan ett påstående! ;)
Kram kram
Mmmm... Så gott! Vad är det för lag?
Det där såg gott ut. Passar ju både fisk o kött.
sv: Ju det vet jag. Vi köpte bara allt tillbehör som inte kom med akvariet som sanden, växterna o termometern. Inte visste jag att lite sand kunde kosta en halv förmögenhet.
Mums!
Men du...du har ju min adress!! ;)
(Hur ska jag kunna tacka dig... Tusen tusen tusen tack för det jag fick på posten idag. Fatta vad glad jag blev. Om du läser min blogg i morgon får du kanske läsa om det ;). Ja...jag måste väl locka dig med nåt ;)
Än en gång...tusen tack!
Eller ska jag tacka Moi ;) Jag tacka er båda!)
Kram!
Det såg mumsigt ut!!!! Hade gärna sett ett recept typ värme i ugn och hur länge osv... :)
Kan man kanske få en liten mumsbit så man vet hur det smakar innan du har allt jobb (om jag, mot förmodan inte skulle gilla det)??? Snälla !!!
Jaha ja...kanske något för den "svarta marknaden i norr"? ;)
Men den kanske bara är för vissa, utvalda!!!?? ;)
Kram
Åh så gott det ser ut!
Oj vad gott, men vad ligger de i? Olja? Jag vill göra så med mina tomater ju, om de nu hinner mogna. :)
Men men asså... recept?
Mums, detta måste jag prova! Så det på en annan blogg också och blev så sugen :D
Undrar om det kan funka med mina gröna tomater?? Super gott verkar det i alla fall..
Kramiz**
Sv: Jaha, vad bra, men jag behöver hela receptet. Hur varm ugn, hur mycket vitlök, hur lång tid i ugnen.. osv. :D
Sv. Ja men det var ju Stockrosfrön. Nu snackar jag tyngre...inlagda tomater. ;) ;)
Kram
Ligger de I olja?